betaalmethodes ideal paypal creditcard

BioMin™ F - Tandpasta met fluoride

Tandpasta

BioMin™ F - Tandpasta met fluoride - Tandpasta
€ 9,99 € 8,00
Inhoud
75ml

BioMin F Tandpasta

Er is een nieuw product op de markt met verassend goede resultaten. Het product is ontwikkeld op de Queen Mary University of London en al even uit op de Britse markt. Wij hebben de primeur om dit op de Nederlandse markt aan de man te brengen.

Waarom BioMin

We proberen alleen de beste producten te verkopen zelf en door mede professionals getest. Toen we van de BioMin hoorden en de resultaten die het gaf hebben we direct contact met ze opgenomen om dit zelf te proberen.

De tandpasta reminimaliseert het glazuur namelijk, oftewel het glazuur op de tanden wordt herstelt. Het is een doorbraak die wetenschappelijk is getest op de Queen Mary universiteit. Het bedrijf wat hieruit gekomen is Biomin Technologies heeft daarna dit product op de markt gebracht.

De werking

De tandpasta bevat bioactieve glas technologie, en Biomin Technologie claimt dat het glazuur binnen 12 uur het glazuur op de tanden herstelt. Het bioactieve glas laat langzaam calcium, fosfaat en fluoride-ionenlos over een tijdsspanne van acht tot twaalf uur. In deze tijd vormt zich een fluorapatite mineraal dat de tand structuur herstelt, verstevigt en beschermd.


Geplaatst op: 10-04-18

Mijn dochter van 3 heeft ernstig tandbederf. Ondanks extra goed poetsen, controle met plakverklikkers, streng dieet, etc, bleef het erger worden. Pas met deze tandpasta werd het eindelijk stabiel. We zijn een paar weken gestopt toen onze voorraad op was, en het werd al snel weer erger. Bij de voorlaatste afspraak hadden we zelfs zichtbare remineralisatie volgens de tandarts. Bij de laatste controle was het bederf alsnog stabiel, wat heel fijn was omdat ze hiervoor geopereerd was en een week in het ziekenhuis moest blijven, wat gepaard ging met veel suiker en ander tandonvriendelijk eten. Dikke aanrader dus!


Geplaatst op: 25-09-17

Geef je mening

Over: BioMin™ F - Tandpasta met fluoride